• O nama

  STUDIO HERTZ

  Studio Herc (Studio Hertz) se nalazi u Novom Sadu i nudi prostorije i opremu za snimanje i obradu zvuka. Registrovan pod šifrom delatnosti 59.11 u Agenciji za Privredne Registre. Prijatna atmosfera studija omogućuje muzičarima, producentima i dizajnerima zvuka da posvećeno i produktivno rade na svojim projektima.
  U saradnji sa brojnim stručnjacima - snimateljima i dizajnerima zvuka kao i muzičkim producentima u Studiju Hertz su se realizovali brojni projekti koji pokrivaju:
  - Usnimavanje muzičkih numera
  - Obrada i miks musičkih numera
  - Mastering muzičkih numera
  - Usnimavanje i obrada radio emisija
  - Montaža i miks zvuka za dugometražne ili kratkometražne audiovizuelne forme za film ili televiziju
  - Komponovanje muzike za dugometražne ili kratkometražne audiovizuelne forme za film ili televiziju
  - Voice Over projekti sinhronizacije audiovizuelnog sadržaja

  Studio čine:
  REŽIJA - kontrolna soba (25 m2). Vrlo prijatan prostor sa dnevnim svetlom, namenski izgrađen za svrhu studija. Akustički tretiran po principu LEDE koncepta koji daje kontrolisane uslove slušanja kombinacijom apsorbpcije i difuzije

  STUDIO - manja prostorija za snimanje (10 m2). Uz prirodno svetlo i specifičnan akustički pristup ova prostorija daje rezultate veće od njenih dimenzija. Akustičkim pristupom "šah table" akustika je iskontrolisana tačnoj meri da nije eliminisan prostorni ambient ali je precizno apsorbovano za čist "close mic" snimak instrumentata ili vokala

  SALA - jedinstvena i profesionalno akustički tretirana prostorija (600 m2) koja daje fantastične snimke glasnijih akustičnih instrumenata kao i većih muzičkih sastava. Među najvećim prostorijama za snimanje u ukruženju a po rečima korisnika spada u najbolje.